Værd af vide

Sådan låner du trods RKI

Vi vælter os i lånemuligheder og rigtig mange af udbyderne lover guld og grønne skove. Det betyder, at mange får skrevet under på låneaftaler uden egentlig at have læse dem igennem og derved forstået, hvad det egentlig er de siger ja til.
I dag er det 25% af alle unge, der har prøvet at tage en eller anden form for kviklån eller forbrugslån på nettet. Men det er også 1/3 af dem, der på et eller andet tidspunkt har fortrudt, at de har taget lånet. Konsekvensen for nogen er, at de ender i RKI – og det er en langt fra ønskværdig situation at ende i.

Videre efter RKI

Er du så uheldig at være endt i RKI, så ved du også, at det er en rigtig træls situation at sidde i. Det er sådan, at når du bliver registreret som dårlig betaler, har det nogle konsekvenser for dig. Det betyder i de fleste tilfælde, at det ikke er muligt at låne penge, men ikke bare det, du kan heller ikke købe noget på afdrag. I nogle tilfælde vil du også opleve, at der er håndværkere, der ikke ønsker at arbejde for eller samarbejde med dig, hvis du har en registrering i RKI hængende over hovedet.

Men, er du endt i RKI, så er der en vej ud – og endda flere. Derfor er der ingen grund til at give op og gå rundt med ondt i maven.

Registreret i RKI – hvad nu?

Det handler om at komme ud igen. For nogen kan det være svært nok at kigge på netbank, og derfor kan det, at skulle haves styr på det de skylder væk være endnu værre.

Det første du kan gøre er at tage fat i kreditor og forsøge at få en aftale i stand, der kan gøre jer begge tilfredse. På den måde kommer der en overskuelig tidshorisont på.

Er det ikke muligt og kan du ikke se nogen anden løsning, så er det stadig muligt at låne penge til at betale det ene lån ud med.

Lån trods RKI

Det er igen ikke den ideelle løsning, men der findes udbydere, der tilbyder lån til folk, der er registreret i RKI. Dette er ikke en opfordring til at optage nye lån for at shoppe, men for at få styr på din økonomi. Dette kan du for eksempel gøre hos Låntrods.dk. Dette nye lån kan det give dig mulighed for at få slettet din registrering og få en låneaftale, der er realistisk for dig af opfylde.

Inden du låner penge, så er det altid en god ide at lave et budget, så du har overblik over, hvordan din økonomi egentlig ser ud. Når du har lagt et budget, kan du også søge RKI lån med spumanti.dk. På den måde har du også et bedre grundlag for at komme frem til en aftale med låneudbyderen som du kan overholde, så du ikke ender samme sted igen.

1.893 thoughts on “Sådan låner du trods RKI