Art Cover – Smuk beskyttelse til din mobil!

ART COVER – SMUK BESKYTTELSE TIL DIN MOBIL! ER DU PÅ UDKIG EFTER ET MOBILCOVER? 
Så vil et 360 graders beskyttelsescover være det helt rette for dig. Oplev en maksimal beskyttelse med et Apple Cover. 
Når du skal vælge det rette cover til din smag og præferencer er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad du leder efter når du skal finde det bedste mobilcover. Vi kan efterhånden finde et mange forskellige covers til mobiltelefoner. 
Med et meget stort udvalg af Apple Covers kan man sagtens finde et mobilcover der giver en maksimal beskyttelse og samtidig er i et lækkert udseende. 
Hvis du kunne tænke dig et Flipcover. Du kan finde et flip cover i forskellige farver, men det mest populære flip cover er i sort. 
Udover at man får en indbygget kortholder ved denne type cover får man også en indbygget holder til mobiltelefon, da du kan dreje mobil coveret så det står op i coveret hvis du eksempelvis skal streame en serie, film eller andet kan det været utrolig praktisk at have din telefon stående i en behagelig vandret vinkel. 
Hvis du søger efter et anderledes telefon cover kan du også gå efter et Bumper mobilcover der vil give din mobil en optimal beskyttelse. Et Bumper Cover er det man vil kalde for et rigtigt håndværker cover da det yder en fantastisk beskyttelse om mange håndværkere har brug for en rigtig modstandsygtig beskyttelse til deres telefoner, med det de kan blive udsat for i løbet af hverdagen. Der findes flere forskellige typer af Bumper covers.
Du kan både købe Bumper Covers der har en modstandsdygtig gummi bagside og ramme, eller en utrolig stærk gummiramme med en plastik bagside. Vælger du et Bumper Cover med glas bagside vil man beholde noget af det smukke design telefonen oprindeligt har. Man skal ikke være nervøs for at man ikke får beskyttet sin telefon godt nok grundet at coveret har en glas eller plastik bagside. 
Konstruktionen af denne type telefon cover er lavet til at beskyttte en telefon til det maksimale. 
Ønsker du et helt neutralt telefon cover så kan det være et TPU Cover du skal vælge. Med et neutralt  TPU Mobilcover får du en meget simpel beskyttelse, hvor din mobiltelefon beholder dens oprindelige design. Din mobiltelefon vil få et telefon cover der er ultra fleksibelt, så det har en stærk stødabsorberende effekt ved slag og tab af din mobil. 
Hvis du gerne vil have et mobilcover der er mere end det sædvanlige du kan finde på markedet, så vil et magnet mobilcover være det perfekte valg til dine behov. 
Denne type af cover er en af de nyere designs på markedet for beskyttelse af mobiler. mobilcoveret består af en modstandsdygtig aluminiumsramme, og en glas for og bagside. Du får en 100% touch sensititivet på sin telefon når denne type af mobilcover er monteret, grundet den stilrene glasbeskyttelse. 
Coveret er designet med indbyggede magneter langs rammen i selve coveret der sørger for at din telefon er godt beskyttet imod alle former for både ridser, slag og tab. 
man kan også få et helt specielt mobilcover til din mobil i form af et Art Cover. Et Art Cover er lavet med fokus på et friskt design, og giver din telefon et helt specielt udtryk med unikke mønstre og farver. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *