Værd af vide

Bliv klædt godt på til din ridetur i det danske vintervejr

Kalenderen siger december, og allerede nu har vi fået fornøjelsen af den smukkeste vintervejr. Den hvide sne har lagt sig som et fint tæppe landet over, og skal vi tro på vejrudsigterne for den kommende tid, så har vi endnu mere julesne i vente.

Smukt ser det ud, og der er noget magisk og eventyrlig over at trave en tur over markerne eller gennem skoven på ryggen af hesten på denne tid af året. Når det er sagt, kan det naturligvis også være en kold fornøjelse, særligt hvis man ikke er klædt på til forholdene.

Heldigvis er der lige nu masser af gode tilbud på alt i rideudstyr til hest og rytter hos Almas Park & Fritid, så både du og din hest kan blive pakket godt ind til jeres ture på fold eller ud i landskabet i de kommende måneder.

Must haves til hest og rytter

Selvom det kan være svært at have et par lange underbukser under de i forvejen stramme ridetights, så er det en af de måder, man kan beskytte sig selv mod kulden. Derudover anbefaler vi, at du investerer i en god termojakke samt i et par ridestrømper i uld til at komme i dine ridestøvler, så du ikke får alt for kolde fødder, når du bevæger dig ud.

Når det kommer til at beskytte din hest i det kolde vejr, så er det særligt vigtigt, at du anskaffer dig et tykt og varmt dækken. Dette gør nemlig, at hesten holdes varm, så dens muskler ikke bliver kolde og stive.

Om vinteren kan man også risikere, at hestens ben hæver op efter en tur på fold på grund af påvirkningen fra sne, is og kulde, som kan medføre væskeophobninger. Dette er der dog imidlertid også råd for. Man kan nemlig forebygge og modvirke ubehagelige hævelser ved at iklæde sin hest et par varme gamacher om natten, således benene får varme og ro.

Beskyt dine hænder mod kulde

Udover ansigtet er dine hænderne et af de områder, der er særligt eksponeret for kulde på denne tid af året. Heldigvis findes der et stort udvalg af gode ridehandsker til vinter, som både giver god varme, og som samtidig ikke går på kompromis med de egenskaber, ridehandsker skal have.

Det vil sige, at selvom du køber ridehandsker, der egner sig specifikt til vinterbrug, så er du stadig sikret et par fleksible handsker, der giver et godt greb i tøjlerne, og som stadig beskytter dine hænder mod slid, brandsår og vabler, der typisk opstår, når man læsser hesten eller trækker den på fold.

Er du i tvivl om, hvilke handsker og hvilket udstyr der i øvrigt beskytter både dig og din hest bedst muligt i vintervejret, står de søde medarbejdere i rideafdelingen hos Almas Park & Fritid altid klar med kyndig råd og vejledning, så I begge kan blive klædt bedst muligt på.

One thought on “Bliv klædt godt på til din ridetur i det danske vintervejr

  • Czy jest jakiś sposób na odzyskanie usuniętej historii połączeń? Osoby posiadające kopię zapasową w chmurze mogą użyć tych plików kopii zapasowych do przywrócenia zapisów połączeń telefonicznych.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *