Inspiration

Det er ikke dyrt at hyre en professionel maler

Find en maler før du køber nyt

Som mange danskere er du måske rigtig glad for at købe nye detaljer, møbler og andet til hjemmets indretning. Her i landet elsker vi at gøre noget ud af vores hus eller lejlighed, og vi er også ret gode til det. Prøv at sammenlign med den stil du finder i eksempelvis et amerikansk hjem, og det er tydeligt at vi har mere øvelse ud i den disciplin. Man kan dog også nemt fare lidt vild i det store udvalg af flotte designobjekter, møbelklassikere og innovative nye løsninger til hjemmet. Her i denne artikel vil vi gerne opfordre til at starte næste æra i din indretning med udgangspunktet, nemlig nymalede vægge.

Få malet de vægge

Du er sikkert klar over det, men har måske skubbet tanken lidt til side, fordi det jo også er underholdende at finde ting på Pinterest og Instagram, som du sætter på ønskelisten til hjemmet. Ja du er sikker klar over, at væggene har brug for at blive piftet op. Det er bare ikke lige så sjovt, og du tænker måske også med gru på de to weekender der skal bruges på at give første og andet lag maling, hvis det skal gøres bare nogenlunde. Der skal slæbes store spande med maling fra byggemarkedet, og hvilken maling skal man overhovedet vælge? Det er helt forståeligt at du parkerer denne tanke, for der er vitterligt mange mentale bremser der gør den upopulær. Løsningen er dog lige foran øjnene, og det er at finde en professionel maler!

Af en uddannet maler

Der er en grund til, at uddannelsen til maler findes. Hvis alle og enhver kunne male med samme resultat, så ville dette erhverv simpelthen ikke findes her i 2020. Som indikeret gælder ekspertisen på flere områder. Det drejer sig om at vælge den rette maling, hvilket har en betydning for ikke bare udseendet, men også tørrehastigheden. Maleren vil forsøge at være så effektiv som muligt, og kunne nå de nødvendige lag på en meget mere fornuftig tid end du kan det. Maleren har også teknikken der gør, at malingen påføres jævnt og smukt, og at der ikke kommer maling sprøjt her og der. Tænk på hvor mange gør-det-selv malere der ender med maling på de gulve, paneler og lamper. Det er simpelthen ikke det værd.

De smukke møbler fortjener det

Hvis du får udvalgt de helt perfekte møbler, dem der skaber en komplet stil, der går hånd i hånd med jeres mindre ejendele, der jo udgør et hjem, ja så fortjener dette æstetiske overskud virkelig også nogle smukt malede vægge. Det er den baggrund, som man ser indretningen på, og derfor påvirker det konstant og uvirkeligt, den måde man ser møblerne på. Det kan nemt glemmes, men jeg håber at denne artikel har mindet dig om betydningen af godt malede vægge. Og husk, at den tid du tjener ved ikke selv at klare malingen, den kan du bruge på Pinterest og Instagram, så du er klar til at introducere den næste perfekte detalje til hjemmet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *