Inspiration

Et bambus pudebetræk eller bambus sengetøj er blødt

Den er god nok, Bambus pudebetræk er super blødt. Og det er bambus sengetøj også. Det kommer man ikke uden om. I hvert fald ikke hvis man køber et lavet på lyocell og tencel metoden. Så er det oven i købet også miljøvenligt. Mange kalder bambus tekstiler for den fattige mands silke, jeg kalder det for den smart persons silke. Bambus sengetøj er nemlig lige så blødt som silke, og så er det bare væsentligt billigere. Jeg er faktisk ikke sikker på om det også er mere holdbart. Det kunne faktisk være meget interessant at finde ud af. Mon ikke den info pludseligt vil strejfe min vej, hvorefter jeg så vil kunne proppe den form for info med ind i denne form for artikel. JA det siger jo lidt om artikel formen vil jeg mene, når jeg ikke bare laver en søgning på det med det samme, sagen er den at denne form for artikel ikke må tage mere end 5-7 min at skrive. Så den del af infoen må du altså lige et smut forbi din lokale søgemaskine og søge frem selv. Men det var da et meget godt emne at få bragt op for dig tænkte jeg lige. Har jeg mon andre gode idéer nu du alligevel er igang på søge tasterne. ikke rigtigt. men altså forsøg da at søge lidt på om bambus pudebetræk er miljøvenligt, og det samme om bambus sengetøj. Jeg er ret sikker på at hvis du laver sådan en søgning, så vil du kunne finde frem til flere forskellige svar, fordi det er netop en af de ting som der godt kan være lidt forvirring om derude. Men jeg har et bud, og det er at hvis dit pudebetræk er lavet på lyocell og Tencel metoderne, så er det af den gode og miljøvenlige slags, og hvis det ikke er lavet på denne måde, jamen så er det knapt så miljøvenligt. Sagen er den at Bambus sengetøj og pudebetræk er det der kaldes for viskose. De fleste viskose fabrikker ligger i Kina og Indien, hvor reglerne ikke er helt så stramme, som fx i østrig hvor Tencel fabrikkerne ligger. Ja så resten af historien forestiller jeg mig at du selv kan gætte dig til.

One thought on “Et bambus pudebetræk eller bambus sengetøj er blødt

  • En la actualidad, el software de control remoto se utiliza principalmente en el ámbito ofimático, con funciones básicas como transferencia remota de archivos y modificación de documentos.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *