Få inspiration til reklamegaver

Er I løbet tør for idéer til reklamegaver til jeres medarbejdere og kunder? Det kan os hos TopSupplies hjælpe jer med. Det skaber værdi hos virksomheden, at forkæle sine kunder og medarbejdere med forskellige reklamegaver. Det kan være til højtider som jul og påske eller som en sommer- eller vintergave. Uanset hvad eller hvornår medarbejder- og kundegaverne bliver givet, bliver der sat stor pris på det. Ydermere vil reklamegaver være med til at booste jeres virksomhed i og med det skaber synlighed og reklame for virksomheden. Dog er der et hav af muligheder og derfor skal den rette gave findes.

Hvornår skal en reklamegave gives?

Til højtider som blandt andet jul og påske er det oplagt at forkæle sine kunder og medarbejdere. Der er rig mulighed at vise værdsættelse af sine kunder og medarbejdere ved brug af reklamegaver. Det kan være store lækre kurve fyldt med chokolader, vin m.m. eller mindre gaver som notesbøger, et termokrus eller andre produkter med logo. Det er tanken som tæller, og handler om at skabe glæde på kontorerne. Udover den gode stemning på arbejdspladsen, styrker det jeres virksomhed i og med det fanger potentielle kunders opmærksomhed når jeres medarbejdere tager jeres logo med ud i fritiden og flere mennesker ser det. En reklamegave har ikke kun værdi i højtiderne, men også til hverdag. En kunde eller medarbejder vil altid blive glad for at få en gave, da man får en følelse af at man er værdsat. Chefer kan være hårde, og derfor er en reklamegave en god måde at bekræfte sine medarbejdere og kunder på. Så om reklamegaverne er store eller små eller bliver givet til højtider eller hverdag, vil dette altid blive værdsat, samt give både god stemning på kontoret og god reklame for virksomheden.

Hvilken reklamegave?

Hos TopSupplies er det muligt at designe sin egen gave til sine medarbejdere og kunder. Vi har et hav af muligheder, og det er jeres valg om hvad der er bedst for jer, jeres kunder og medarbejdere samt for virksomheden. I skal blot slå fantasien løs blandt artikler, materialer, farver, modeller og trykmuligheder. I kan putte jeres eget logo på alle vores varer, og skal blot komme frem til hvilken I kunne tænke jer at bruge som reklamegave til jeres medarbejdere og kunder. Det kunne være en goodie bag med lidt lækkert i eller et fedt termokrus som kan tages med på farten. Det kunne også være en fed højtaler med logo på eller en lækker weekendtaske. Udover selve gaven skal I også finde det rigtige udtryk at benytte. Det er vigtigt at man kan se hvem I er og hvor I kommer fra. Helheden af varen og logoet på varen skal tiltrække opmærksomhed hos potentielle kunder, og gøre dem nysgerrige på hvad I som virksomhed kan tilbyde. Dette kan vi sammen skabe ved at vælge de rigtige reklamegaver som netop  jeres kunder og medarbejdere står og mangler. Det eneste I skal er at tænke over hvem der skal have gaven og til hvilken begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *