Inspiration

Find de bedste hårprodukter til dit hår

Danmark kan være et krævende land at bo i, når det kommer til hårpleje. Vi oplever nemlig alt fra bidende kold vinter, til blæsende forår, til varm sommer, til vådt efterår. Vores hår kan næsten ikke følge med, og det er derfor enormt vigtigt, at man finder de produkter der passer en bedst, så man hele tiden kan have lækkert hår på farten. Mange vælger bare en billig shampoo nede i supermarkedet, og tror at det er fint. Det kunne ikke være længere fra sandheden. Du kan her finde en guide til hvad du skal vide, inden du skal købe dine næste hårprodukter.

Køb til din hårtype

Der findes mange forskellige hårtyper, og det er vigtigt, at du finder hårprodukter specifikt til dit hår. Hvad end du har tyndt hår, glat hår, fedtet hår, kruset hår, krøllet hår eller farvet hår, så findes der hårprodukter udviklet specifikt til det du har brug for. Har du eksempelvis kruset hår, er det vigtigt at dit hår får en masse fugt. Det kan det eksempelvis få via argan olie”, som er rig på mættede fedtsyrer, der tilføjer fugt til dit hår. Di kan eksempelvis købe hårprodukter med argan olie på www.hair247.dk.

Væn dig til at bruge andet end shampoo

Shampoo er naturligvis vigtigt – det er det som vasker fedt og snavs ud af vores hår, og det som gør håret rent. Men det er ofte ikke nok kun at bruge shampoo. Fordi shampoo ofte har sulfo i sig, kan det være en hård omgang for håret. Derfor anbefales det, at man også finder en god balsam, som kan tilsætte fugt og de nødvendige fedtstoffer i dit hår, så det ikke bliver fladt og kruset. Det er derfor en rigtig god idé at begynde at bruge en kur til håret. Det er en skrappere metode, som man ikke skal bruge nær så ofte, men den er enormt effektiv.

Skru ned for hårvasken

Det er faktisk slet ikke nødvendigt at vaske sit hår mere end to gange om ugen. Hvis du er vant til at vaske dit hår hver dag, lyder to gange om ugen måske af meget lidt, men dit hår vænner sig hurtigt til det. Håret tager nemlig skade af for meget varmt vand, og vigtigere, så får det ikke lov til selv at producere de gode olier for hovedbunden. At vaske hår for meget kan resultere i en tør hovedbund, der vil være plaget af kløe og eventuelt skæl, hvilket man helst vil undgå.

Spørg din frisør til råds

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal gå efter, kan du altid spørge din frisør når du er nede og blive klippet. Der er nemlig ikke andre, der ved lige så meget som dem, og de vil elske at guide dig i den rigtige retning. De kan også hurtigt se om du har en skadet hovedbund der kræver ekstra pleje, eller om du har gener du skal være opmærksom på når du køber dit næste hårprodukt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *