Inspiration

Hæng dit udstyr op i stalden med magneter

Hurtigt staldtip: hæng dit udstyr op med krogmagneter.

Vidste du, at der er mange magnetiske flader i hestestalde? Alle metalbjælker kan fungere som en hjælpende hånd til at holde børster, griner og værktøj, så du hele tiden har det ved hånden.

Med en Ø32 krogmagnet kommer du langt med børster og det meste værktøj, men hvis du vil have en magnet, der kan holde til tungere ting og har en større krog, er Ø40 krogmagneten også et virkelig godt bud. Er vi oppe og spille superliga, hvor du vil hænge en sadel op, skal du have fat i vores Ø75 kroge, men pas på fingrene! For nok er de største magnetiske kroge geniale til metalbjælkerne, men husk at de også er svære at få af igen, så der skal du bruge en hjælpende hånd (eller flere) fra andre stalden til at tage krogen ned igen eller rykke den til siden. Det er voldsomme krafter, der er på spil.

Kan man bruge magneter til andre ting til ridning?

Naturligvis – og du kan endda bruge magneter til rigtig mange ting andet end blot simpel ophængning i stalden! Vi sælger mange magnetløsninger til ryttere i Danmark, hvor der skal bruges magneter i sadler og støvler for at lette hverdagen med hest. Også til handicappede ryttere for at de bedre sidder fast i stigbøjnerne. Og her findes der ikke et standardsvar til, hvad du skal bruge. Men vi sidder klar alle hverdage i kundeservice og hjælper dig gerne med at finde den helt rette løsning eller kommer med forslag til forbedringer af dit udstyr, set fra en magnetisk vinkel.

Skrevet af Magnet-Mia for Magnetz.dk – vi tilbyder Danmarks mest tiltrækkende vareudvalg.

561 thoughts on “Hæng dit udstyr op i stalden med magneter