Økonomi

Har du måneder hvor kontoen er lidt stram ?

Hvis du kender problemet med en konto der bliver rød, selvom du stadig har ting du skal købe. Så findes der en bedre løsning end dyre lån.

Nogle måneder er hårde at komme igennem. De kender de fleste vidst. Det er her man ville ønske man havde en ekstra konto man kunne trække fra. Den ide er slet ikke så tosset og den findes endda. Du kan nemlig få en konto du kan bruge til onlinekøb, hvor du kan betale retur når det passer bedre ind i din økonomi. Det er lidt det samme som at have en kasse kredit. Det gode er at den ikke koster noget af have når du ikke bruger den.

Den er lavet til online handel. Dermed kan du bruge den i net butikker så nemt som du gør kort eller mobilepay. Det der gør den rigtig smart, er at stort set alle danske webshops tager imod den. Du kan dermed købe alt det du skal bruge på afbetaling. Ting som beklædning, sko, frækt lingeri, legetøj, mad, elektronik, sommerdæk, hårde hvidevarer, nips, møbler ja endda sexlegetøj kan købes således. Det er utrolig nemt og gør at du kan rykke nogle udgifter til måneder du har bedre råd. 

Hvordan virker det så når jeg skal købe i de butikker jeg plejer at handle i ?

Det er utrolig nemt at bruge den nye løsning. Du skal egentlig gøre helt som du plejer. Smid varerne du vil købe i kurven og gå til kassen. Ved kassen skal du så ændre lidt på det du plejer at gøre. Du vælger nu den nye løsning som betaling. Beløbet du har købt for vil nu ikke blive trukket på din konto. Det lægges til dine andre køb på den nye konto. Bagefter logger du så ind og afgører hvordan og hvor hurtigt du vil betale det hele retur. 

245 thoughts on “Har du måneder hvor kontoen er lidt stram ?