Værd af vide

Hjemme hele sommeren, åh nej!

Et helt år med corona har ikke været hverken sjovt eller nemt og mange af os er ærlig talt ved at være rigtig trætte af det hele. Nu kommer endnu en sommer hvor vi, sandsynligvis, stadig helst skal blive hjemme og underholde os selv hver for sig. Men hvad skal du finde på, som du ikke allerede har lavet hele den lange, kolde vinter?

Vi skal jo udenfor

Når nu endelig sommeren kommer, så skal vi selvfølgelig udenfor. Men skal det helst være derhjemme, så er vi jo lidt begrænsede. Her handler det om at finde et projekt, som du kan gå fra og til hele tiden. Haven er selvfølgelig det oplagte valg.

Nej, ikke bare et nyt bed. Ikke bare en grundig trimning. En omlægning af haven! Tænk i nye baner. Tænk en mere bæredygtig, langtidsholdbar løsning. Måske sæt dig lidt ind i permakultur? Eller lav en skovhave, fyldt med spiselige planter, bær og rødder? Hvem vil ikke elske en have, hvor man på en lille tur rundt kan finde både bær og blade til aftenens salat, gulerødder og pastinakker til maden og det saftigste Ingrid Marie æble?

Et haveprojekt er et stort projekt, som man heldigvis altid kan gå til og fra – og tænker du fremad kan du lave en have, som ikke behøver ret megen pleje på den anden side af coronadagene!

Når du så er indenfor

Et indendørs projekt kan du også få brug for, selvfølgelig, til de lange aftener eller de regnfulde dage, hvor du helst ikke vil knokle i haven. Måske en blog eller hjemmeside om dit haveprojekt? Eller om alt den fantastiske mad, som du får lavet med de nye ingredienser, du skal til at dyrke i din skovhave? En blog er en fantastisk lille ting, der både giver dig noget produktivt at lave med tydelige resultater, og som fremmer kreativiteten.

Selv hvis du ikke helt føler, at du er klar til at dele noget med verden endnu, så er det at skrive lidt hver dag, og meget gerne med et – muligvis imaginært – publikum i mente, en fantastisk måde at få orden og afløb for sine tanker på.

Sæt dig ned, bare lige ti minutter hver dag, og lad tankerne løbe frit, sæt lidt ord på det hele. Hvis du har noget fornuftigt, sjovt eller interessant at fortælle, så er det måske netop en blog, du skal have i gang!

One thought on “Hjemme hele sommeren, åh nej!

  • Wow, fantastic weblog format! How long have you been running
    a blog for? you make running a blog glance easy. The entire look of your website
    is wonderful, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *