Værd af vide

Lad os gøre mere for naturen

En af de ting, vi alle har tilfælles her, er at vi elsker naturen. Der findes bare ikke noget bedre end at ride en tur i skoven, langt fra byen og fra alt den ravage vi mennesker har lavet. I skoven kan vi stadig finde fred og idyl, vi kan stadig se, lugte og høre naturen som den virkelig skal være. Den natur skal vi passe på og der er masser af gode måder at gøre det på.

Hjælp med at passe på naturen

Noget af det vi mennesker er allerbedst til, er at forbruge. Og det ynder vi at gøre fuldstændig tankeløst. Prøv at begynde at tænke over, hvad de ting du køber, er lavet af og hvordan de er fremstillet. Nogle ting belaster vores miljø utrolig meget, mens der findes alternativer som slet ikke gør så meget skade. F.eks. fremstiller vi utrolig meget tekstil af de mærkeligste ting, når vi har nem adgang til langt mere bæredygtige alternativer. Og kvaliteten er stadig i top. Nogle af de dejlige og blødeste håndklæder er lavet af bambus, der er noget af det mest bæredygtige. Det samme er de bedste vandrestrømper og det lækreste undertøj.

Hjælp med at genoprette naturen

Har du en have, selv den mindste lille parcelhushave eller blot en lille stribe jord foran dit hus, så har du plads til lidt af naturen derhjemme. Naturen, specielt i byen, har brug for masser af vilde blomster. En stribe med vilde blomster gavner bier og andre nyttige insekter og det er næsten lige meget hvor lidt plads du har. En altankasse er nok! De er både smukke og nemme at vedligeholde. Har du lidt mere plads, kan du også plante et træ – og gerne en hel skov. Bare et smukt træ, fyldt med blomster, trækker bierne til. Køb et japansk kirsebærtræ eller et æbletræ og nyd det vilde liv i haven!

One thought on “Lad os gøre mere for naturen

  • Wow, fantastic weblog layout! How long have you been blogging for?

    you made running a blog glance easy. The full look of your web
    site is fantastic, let alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *