Erhverv

ny niche-webshop køb kontorstole

E-handel er i vækst og der dukker flere webshops op som kaster sig over niche produkter. Dette er en tendens man har set de sidste par år. Et af disse er Prostole som får nogle år tilbage valgte at forhandle kontorstole. De er specialiseret indenfor området og forhandler både til erhverv og privat. 

 

Et af fordelene ved at være en niche webshop er at man kan dykke dybere ned i sortimentet, således at kunderne har mange valgmuligheder. Der er fokus på god rådgivning og hjælp med alt indenfor brugen og køb. Hvert eneste kundeservicemedarbejder er ekspert indenfor området og kan give dig den bedst mulige rådgivning. Der findes også et hav af materiale online, du kan finde en blog som omhandler alt indenfor området eller se deres Youtube kanal. 

 

Du finder et lidt anderledes sortiment hos dem. De har fundet gode ergonomiske kontorstole i Tyskland og Sverige. Dux sæde, Kohl Air Sæde og Ergobalance har du sikkert ikke hørt om før. Det er noget af den ergonomi du kan finde hos dem. Stolene har mange indstillingsmuligheder således at de kan betegnes som ergonomiske og har de nødvendige funktioner for at støtte dig bedst muligt. 

 

Der er også mulighed for at komme forbi deres showroom. Det er ikke en egentlig butik, så man har ikke mulighed for at købe der. Her kan man dog efter tidsbestilling se stolene og prøve nogle af. Til firmaer tilbydes at prøve stolen i 14 dage ude hos dem.

 

Valget om kun at fokusere på et niche område kommer af at man gerne vil blive god til et bestemt område. Har man lyst er der mulighed for at tilføje mange andre produkter  som skriveborde, bordlamper, skabe, kontorsofa, lounge, klips, kaffe og meget mere som bruges indenfor et kontormiljø. Det er ikke altid en fordel at forhandle flere produkter, det kommer an på virksomheden og dens organisation.  

2.304 thoughts on “ny niche-webshop køb kontorstole