Værd af vide

Sådan ser du bedst ud i dit rideudstyr

Før en konkurrence, bruger du timer på at få din hest til at perfekt ud. Hesten skal strigles og redes, og du sørger for at hesten ser så godt ud som muligt. Men sommetider fokuserer vi så meget på hesten, at vi næsten glemmer hvordan vi selv fremstår. Men det er også vigtigt at rytteren fremstå flot. Vi har derfor samlet lidt gode fif, så du kan se så godt ud som muligt i dit ride udstyr

Sådan ser ridningstøj perfekt ud

Når man deltager i ride konkurrencer, er det vigtigt at ens tøj sidder upåklageligt. Der er derfor en række ting du kan gøre, for at være sikker på, du ser bedst ud.

  • Stryg din skorte.

Det er vigtigt du tager dig godt ud, og en nystrøget skjorte er et sikkert tegn på succes.

  • Brug en elegant vest.

En elegant vest giver en smuk holdning, og den hjælper dig med at skjule eventuelle mindre flatterende dele af din kropsbygning.

  • Invester i en kvalitet sports-bh

Denne giver et mere behagelig ridt behagelig tur og et flot look.

  • Handsker

Handskerne skal være sorte eller matche farven på andre læderstykker som støvler eller tack.

  • Bælte

Vælg et tyndt sort eller brunt bælte. (Tip: Match bælternes farve til støvlerne.) Men bæltet er et friskt tilbehør, hvor du virkelig kan vise din personlighed med.

Herudover får du lige et par ekstra råd:
Hvis du har ben der ikke matcher din talje, anbefales det at du køber et par bukser med en komfortabel pasform. På den måde sidder de perfekt, og det er bedre end de ikke ser godt ud om benene.
Undgå skjorter med store udskrifter og lyse farver. For at få succes som rytter, skal du gå lang udenom bluser med skrigende farver, og tekst.
Brug sløjfer for at holde længere hår på plads og for at præsentere et rent og elegant udseende. Udover at præsentere et elegant udseende, giver sløjfer dig også mulighed for at udtrykke din stil og individualitet.

En slipsenål er prikken over prikken over i’et

Det er de små detaljer der skaber det perfekte look, og en flot slipsenål i sølv giver det berømte prik over i’et. Der findes en lang række slipsenåle, men hvis du skal finde den helt rigtige, bør du være nøje og tjekke udvalget grundet, for der er mange fine modeller, så du kan finde den der matcher dit rideudstyr bedst. På den måde kan du finde de slipsenåle, der vil passe perfekt til dit ride udstyr.

Husk hjelmen

Ridning er desværre ikke en ufarlig sport, og slipsenåle beskytter dig ikke særligt effektivt. Derfor er det vigtigt at bære en ride hjelm, hver gang man rider. Men en ridehjelm er ikke “bare” en ride hjelm. Hjelmen skal passe rytteren og være korrekt spændt fast. Udover hjelmen, er det vigtigt at resten af dit ride udstyr passer perfekt til hesten og dig. Og husk på, det er dit forhold til din hest der er den største præmie.

One thought on “Sådan ser du bedst ud i dit rideudstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *