Erhverv

Slips til at sætte prikken over i’et i din styling 

Slips til at sætte prikken over i’et i din styling 

Skal man på vej til bryllup og vil se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. vi tilbyder et enormt produktkatalog af flere differentierende typer af slips her finder man store slips, som en sjov onkel vil ønske eller smalleslips til en som ønsker at se professionel ud hvis du skal ind til jobsamtale. Her vil du yderligere finish dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant holde styr på dit slips og gør at ens styling sidder i skabet.  

Skal du til jule tam tam med arbejdet? 

En af de klassiske steder man bruger slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har BalderClothes den perfekte mulighed til dig som ønsker med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med stærke mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du ejer en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens viden på mode er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Mangler du rådgivning? 

Hos os finder man et gigantisk sortiment af slips i flere modeller. Her kan BalderClothes rådgive dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en guide om hvad der vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er værd at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  

Det gode valg 

Vi værdsætter kvalitet og du kan se at mange af vores slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager man samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ikke er træls for en eller være for meget. Med en slipsenål får du en simpel accessorie, som er let for en at benytte. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig også med at holde styr på slipset, så den ej skrider ud til den ene side og derved gør ens slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er man den farverige type, som holder af farver i ens påklædning og har søgt efter et sted, hvor man kan købe slips i utallige forskellige farver? Så skal du ej kigge mere, BalderClothes har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med striper og med helt klassiske slips med en farve der er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har etønske til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man forhøre det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

2 thoughts on “Slips til at sætte prikken over i’et i din styling 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *