Erhverv

3 sportsgrene du kan dyrke ved siden af studiet

Vil du gerne i gang med at dyrke sport ved siden af dit studie, men er du ikke sikker på, hvad det skal være for en sportsgren, har vi her et par gode ideer til, hvad du kan begynde til.

 

Der er dog forskel på, hvad det koster at komme i gang, men disse muligheder er både for dig, der vil billigt i gang, og dig der ikke har noget imod at bruge en del penge på udstyr og lignende.

 

Får du på dit studie brug for hjælp til at regne procent til brøk, kan du finde mere info her.

Ridning

Den første sportsgren, som nok også er den dyreste at starte til, er ridning. Der er mange unge mennesker, der er glade for at gå til ridning, og hvis du ikke har råd til at købe din egen hest, kan det være, at du kan være berider af andre heste på en lokal rideskole.

 

Hvis det lyder som noget for dig, er det jo bare med at finde ud af, om der er mulighed for at gå til ridning i nærheden af, hvor du er bosat.

Løb

Hvis du vil gøre det nemt og billigt for dig selv at komme i gang med en sport, hvor du forbrænder en masse energi og kommer i god form, kan det være en god ide at starte med at løbe. Det er en nem sport at starte ud med, og du kan komme i gang uanset niveau og mærke af løbesko.

 

Du bestemmer selv, om du har lyst til at løbe alene, sammen med en ven eller veninde, eller om du har mod på at melde dig ind i en løbeklub, hvor du kan komme i gang med at løbe sammen med en masse andre.

Fodbold

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at starte til fodbold. Der er rigtig mange klubber rundt omkring i Danmark, og der er sikkert også en håndfuld inden for køreafstand fra din bopæl. Der er tit holder for alle niveauer, og uanset om du er klar til førsteholdet, eller om du bare vil spille med på tredjeholdet, er det en mulighed.

 

Det er også et rigtig godt sted at møde nye venner, især hvis du lige er flyttet til en ny by. Så køb dig selv et par fodboldstøvler og meld dig ind i den nærmeste fodboldklub.

341 thoughts on “3 sportsgrene du kan dyrke ved siden af studiet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *