Værd af vide

Tagbokse – Det skal du vide og her kommer du i gang

En tagboks er bil-tilbehør, og hjælper med at udvide bilens lastekapacitet. En normal tagboks er en solid kasse, der er installeret længdevis af bilens tag med et hængslet låg og lås. Det giver ekstra plads i bilen og giver sikker transport af ekstra last som ikke kan være i bagagerummet. Personlige ejendele som f.eks. tasker eller kufferter kan blive opbevaret i den, så vel som sports-og camping udstyr: ski, snowboards, fiskeudstyr og telte som eksempler. Fans af den aktive livsstil kan medbringe alt det udstyr de skal bruge til en tur, som en tagboks sikrer den hurtig adgang til lasten. I forhold vil normale tagstativ hjælpe med at beskytte lasten, og vil ikke gøre bilens aerodynamik dårligere. De fleste tagstativer har strømlinede silhuetter og ser endda stilede ud. En anden fordel af tagbokse er deres hurtige og lette installation – man behøver ikke nogen specielle evner.

Til kommentar, du skal bruge et tagstativ til at installere en tagboks til din bil. Vær opmærksom på at brug af tagbokse kræver følgende hastigheder og højdeafstand (f.eks. til en parkeringsplads). Der er forskellige typer af tagbokse som adskiller sig af:

Volumen. Afhængig af hvor meget bagage du planlægger at skulle have med dig, er der tagbokse med 250, 320, 470 og 480 liter kapaciteter.

Farve: dermed er der sort, hvis, sølv osv. Tagbokse. De fleste bokse er tilgængelige i sort og i sølv.

Form. En tagboks kan være bred og kort, lang og smal, kort og smal osv. Afhængig af bagageformen.

Materiale. En tagboks kan være lavet af plastik (hård tagboks) eller stof (blød tagboks). Den sidste er billigere, vejer mindre men giver mindre beskyttelse af bagagen under rejsen. Tagbokse adskiller sig også med åbningsside, så de kan åbnes fra en bestemt eller begge sider. De kan have nøglelås, spænder til at fastspænde bagagen indeni. Vælg en tagboks hos en online-butik, overvej de parametre der er noteret foroven og lav et godt køb.

Du kan finde disse og andre auto dele i bildelebutik.dk butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *