Økonomi

Er I klar til at sælge jeres gamle hus?

Huset skal sælges, men hvordan det forløbe. Det bedste er selvfølgelig, at I får solgt huset så hurtigt så muligt og til den bedste pris.

Hvordan kommer I så derhen? Der er flere ting, der skal gøres, hvis I gerne vil have en god pris. Det behøver ikke være store og dyre investeringer i huset.

Værdien på huset kan nemlig også stige betydeligt, hvis du fokuserer din energi på at lave en god fortælling om huset og vise den så skønt frem som muligt.

For meget plads til to personer

Der kan være mange årsager til, at I vil sælge huset. Det kan være forholdet ikke gik, som det skulle. Det kan være, børnene er flyttes hjemmefra. Det kan være de mange kilometer til og fra arbejde bare ikke giver mening for dig længere.

Det kan virke som et luksusproblem, når børnene flytter hjemmefra og man pludselig har for mange kvm. Men det er jo et reelt problem. For hvem gider sidde for hver sin ende af det lange spisebord.

Desuden er priserne på el og varme alt for høje til, at det giver mening til to mennesker. I skal gå at passe og pleje et kæmpe hus, som I bare ikke har glæde af længere.

Hvad end årsagen er, skal du klikke dig ind på https://www.nemadvokat.dk/blog/bolighandel/hvad-er-en-salgsopstilling/. Her kan du få lavet en salgsopstilling.

For alle mennesker, der vil sælge deres hus, er det fremgangsmåden. I starter med at lave en salgsopstilling.

Få lavet en salgsopstilling

En salgsopstilling hjælper jer til at blive mere bevidste om, hvad I kan tage af penge for jeres bolig.

Det handler om at forholde sig reelt og realistisk til jeres salg af hus. Huset har enorm værdi for jer. Men den værdi giver i første omgang ikke værdi for køberen.

Først skal en mægler ud af se på huset og klassificere det. Her bliver husets stand, værdi osv. Fra et rent markedsperspektiv udregnet.

Tilbage står I så med en salgsopstilling. Nu kan I så influenserne køberen til at få stærke følelser til huset grundet historier og stand.

For når købere kommer på besøg, er det med at få huset til at skinne og virke indbydende. Det er med at fortælle mægleren om gode og søde historier om huset, som mægleren kan bruge til at sælge det til den næste familie eller lignende.

En langtidsinvestering eller kortere løsning

Spørgsmålet bliver så nu, hvor i selv skal flytte hen?

I har en del muligheder, I skal overveje. Det kunne være I skulle overveje endnu en langtidsinvestering. Eller hvad med at leve det vilde liv i en lejet bolig?

I har resten af livet til at betale tilbage på jeres boliglån. Men måske vil det give mening at prøve sig ad i forskellige boliger, indtil I finder den rette.

I står med muligheden for at kunne vælge præcis, hvordan jeres boligsituation skal være. Det er med at udnytte det, så I får mest mulig ud af det. Held og lykke med både boligsalg og boligkøb.

2.232 thoughts on “Er I klar til at sælge jeres gamle hus?