Køb en erhvervsejendom med mulighed for hestehold

Vil du gerne have hesten hjem at stå og samtidig gøre en forretning ud af det? Så bør er der muligheder for køb af erhvervsejendom til hestehold. Her kan du både indfri dine egne ønsker i forhold til at have hesten i baghaven, samtidig med at du giver dig selv mulighed for at gøre en forretning ud af det. Har du allerede fundet drømmestedet men mangler den nødvendige hjælp til at gøre det til en virksomhed med erhverv, så kan du få hjælp via https://nembolighandel.nu/produkt/kob-af-erhvervsejendom/. Her får du alt den information du skal brug i forhold til køb og hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du skal købe en erhvervsejendom.

Opnå en nem og smertefri købsproces

Har du allerede fundet den helt rette erhvervsejendom, så er der flere ting du skal være opmærksom på, inden du skriver under på købsaftalen. Det er en god idé at finde en erhvervsadvokat der kan hjælpe dig med at gennemgå alle papirerne, så du er sikker på, at der ikke opstår problemer efter dit køb. Her kan du blandt andet få hjælp til at gennemgå eventuelle servitutter, bygningsfredning og andre forhold der kunne være en ulempe for dig som køber. Derudover kan du få undersøgt om den ejendom du har i kikkerten nu, også har de anvendelsesmuligheder som du er på udkig efter. Med en boligadvokat får du den fornødne assistance til at gennemgå de kringlede papirer og alt det der står med småt, så du kan komme sikkert igennem en handel.

Underskriv købsaftalen som privat eller virksomhed?

Der er store forskelle på om du underskriver ejendommens købskontrakt som privat eller som virksomhed. Det er en beslutning der bestemmer hvem eller hvad der skal stå som ejer og ansvarlig for ejendommen. Det har betydning om du som virksomhed ejer et enkeltmandsvirksomhed eller et selskab. Hvis din virksomhed på et tidspunkt går konkurs, vil du miste boligen såfremt at den er ejet af denne. Hvis du køber den privat og ejer en EVS eller I/S, så er det dig der hæfter for boligen og kan dermed også komme i problemer, hvis virksomheden lider underskud. Der er en mulighed for at sikre at ejendommen forbliver i din varetægt, uanset hvordan det står til med din virksomhed. Ved at oprette et ejendomsselskab som bliver medejer af ejendommen, kan du leje erhvervs-delen derigennem. Dette er en oplagt mulighed, både i forhold til virksomhedens nuværende kapital samt en sikring for at kunne blive i den private bolig.

Køb med omtanke

Det er vigtigt at du køber en erhvervsejendom med nøje overvejelser. Både økonomisk og juridisk. En erhvervsejendom er en investering i din virksomhed, som kan have store betydninger i fremtiden. Derfor vil det altid være penge der er givet godt ud, hvis du allierer dig med en boligadvokat der forstår alle detaljer i en købskontrakt og som samtidig kan være med til at hjælpe dig med at vurdere ejendommens værdi i forhold til en investering.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *