Værd af vide

Nye ting og tilbehør til dine kæledyr

Denne side er et slaraffenland for ting og tilbehør til dine kæledyr. Der er ting i mange forskellige kategorier, og du kan med fordel gå på opdagelse i det store udvalg, da der helt bestemt er noget, du aldrig har hørt om før, men som måske er lige sagen for dit kæledyr?

Der dukker også hele tiden mange nye smarte dimser op. Man skal tænke på, at ting og tilbehør til vores kæledyr er en branche, der ikke bare er gået i stå. Nej, det skal også konstant genopfinde sig selv, og det gør den ved at finde på nye og smarte ting, der gør livet lige lidt lettere med vores dejlige kæledyr.

Smarte vandskåle, så der ikke kommer vand på gulvet

Har du en hund, der drikker som en gris, så der plasker vand over hele gulvet? Og det drypper fra mulen, når hunden går fra vandskålen, hvilket efterlader et langt spor af vand efter hunden? Åh, ja, du er ikke den eneste med dette problem.

Heldigvis findes der meget simple løsninger. Du skal ganske enkelt anskaffe dig en ny vandskål. Her er et par forskellige at vælge mellem, men de er fremstillet på en sådan måde, at din hund kan drikke med tungen ned i skålen, uden at hele mulen har mulighed for at blive dyppet i vandskålen. Det gør altså, at din hund ikke bliver plask våd, og alt vandet forbliver derfor nede i skålen – naturligvis med undtagelse af det, din hund drikker.

Praktiske veste fremfor seler

I dag kan du få veste til din hund, så du ikke længere behøver halsbånd. Fordelene ved dette er, at hunde har tendens til at hive på gåturen, når man blot anvender en sele. De kan blive forpustede og begynde at halse, fordi de nærmest kvæler sig selv, så meget de hiver, når de har halsbåndet med.

I stedet kan du nu købe meget praktiske seler, du sætter rundt om hundens forkrop. Dette vil fordele modstanden langt bedre over forkroppen på din hund, hvis din hund alligevel skulle hive. Desuden vil din hund føle sig mindre kvalte som ved et halsbånd, og det kan for mange hunde være langt mere behageligt at have på, som de ikke vil gøre modstand imod – særligt hvis du er ved at lære din hund at gå i snor. Du krænger blot vesten om hovedet og spænder den fast under maven samt klikker snoren på ringen oven på ryggen, og så er i klar til at gå.

2 thoughts on “Nye ting og tilbehør til dine kæledyr

  • Wow, incredible weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made running a blog look easy. The overall look
    of your web site is wonderful, let alone the content!
    You can see similar here sklep online

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *