Glem ikke at hesten også har brug for menneskelig kontakt

Der er en tendens til at når man holder hest, eller forholder sig til det at holde hest, så ses perspektivet normalt fra den menneskelige side, hvor det absolut kan være relevant at se det fra dyrets side, for der er absolut en forpligtelse til at behandle hesten ordentligt mens du har den.

Det skaber den tillid mellem hest og ejer der er så vigtig, men hesten bliver også glad for sin ejer, og vil reagere ved at være samarbejdsvillig.

Som minimum skal hesten have noget godt foder, der giver den bedste næring og basis for fysisk udfoldelse gennem hele livet.

Den anden side af sagen handler om at pelsen er helt ren og optræder uden fremmedlegemer og urenheder, og hovene bør ses efter for om der sidder noget der ikke bør være der.

Det koster penge at holde hest – så sørg for du har en indtægt uanset hvad der sker

Det kan godt koste en del penge at holde hest, naturligvis afhænger det af hvilket luksusniveau du gerne vil holde, men det kan godt koste det samme som at holde bil, derfor skal der helt sikkert en indtægt til, og selv om du har arbejde i dag – hvad sker der så hvis du mister det?

Derfor er det en god idé at være medlem af en a-kasse, som kan sikre dig en indtægt hvis du mister den du normalt har. Det kunne for eksempel være akassen Business Danmark, en a-kasse for alle – på det tværfaglige niveau.

Og hvad er en a-kasse så? Jamen den klassiske definition er en kasse der sørger for at du kan opretholde en indtægt ved arbejdsløshed, men det er i dag en for simpel definition, for a-kasserne kan normalt tilbyde dig en del flere forskellige ting.

Ud over selve arbejdsløshedsdelen, så er der mulighed for at få sådan noget som efterløn, hvilket vil sige retten til at trække sig ud af arbejdsmarkedet før tid med en ydelse.

Men der er også visse serviceydelser a-kassen leverer, som for eksempel rådgivning ved ledighed, en ydelse der tidligere blev varetaget 100% af arbejdsformidlinger og jobcentre.

Selv om du skal tage dig godt af din hest, så glem ikke din egen hygge

Når vi kommer frem til den mørke tid, så skal du huske hesten, men heller ikke glemme at sørge for dig selv, og med flere indendørs aktiviteter, så kan en del af underholdningen sagtens bestå af tv-programmer, og du skal derfor have helt styr på hvad der er af muligheder for underholdning i hjemmet.

Det er heldigvis en disciplin du både kan dyrke alene og sammen med andre, så hvis du vil lave en gyseraften, men ved at din bedste ven eller søster ikke kan tåle den slags, så lav to forskellige filmaftener med forskellige temaer.

Musik kan også være en god idé, specielt hvis du er indehaver af en gammel pladespiller og et sæt vinyler til afspilning på den, der kan du også køre temaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *