Inspiration

Gør det nemt for dig selv at motionere

Hvis bare tanken om motion og træning gør dig træt, så kan det være en god ide at tænke på det på en anden måde. Det bør ikke være helt uoverkommeligt at få bevæget dig hver dag. Du behøver slet ikke at præstere store udfoldelser hver dag. Du bør snarere tænke, at lidt motion er bedre end ingenting.

Alle store rejser er begyndt med det første skridt. Det er ikke sikkert, at du når jorden rundt, men mindre kan også gøre det.

Start i det små, og øg langsomt den tid og den intensitet, du bruger, når du motionerer. Og find så endelig en motionsform, der ikke udmatter dig og får dig til at miste modet. Motivation og succes er den mest pålidelige vej frem.

Kom stille og roligt i gang med din træning

Er du begynder i forhold til at træne, så er det vigtigt, at du lægger roligt fra kaj. Du skal ikke overpræstere fra dag et, for så får du overanstrengt dig, og så er det ekstra svært at fortsætte. Gå derfor hellere for langsomt end for hurtigt til værks.

Hvis du gerne vil begynde at løbe, så kan det være en ide at tage nogle raske gåture i den første periode. Herefter kan du skiftevis løbe og gå i en strækning. Gør langsomt løbe-intervallerne længere, og til sidst kan du måske løbe hele strækningen.

Træn både styrke og kondition

Når du træner, bør du tilgodese både din styrke og din kondition. Det vil sige, at du skal give både hjerte, lunger og muskler noget at arbejde med. Du kan for eksempel finde god inspiration til det på jammerbugtavis.dk. Det kan måske hjælpe dig til at finde motivationen frem.

Det er altid bedst for kroppen og faktisk også for sindet, at du er i god form. Det er vigtigt at have en stærk og sund krop, og det er din opgave at sørge for det. Uanset hvilket træningsniveau du har, så bør det holdes ved lige. Er niveauet ikke imponerende, så må du træne det op.

Det kan være noget af en opgave til at begynde med, men efter noget tid kommer du til at sætte virkelig stor pris på det. Du vinder så meget. Du bliver stærkere, friskere og mere udholdende. Det er faktisk nogle ret værdifulde gevinster at få.

I dag er altid det helt rigtige tidspunkt at gå i gang på.

One thought on “Gør det nemt for dig selv at motionere

  • Wow, amazing blog structure! How lengthy have you been running a blog for?
    you make blogging look easy. The overall glance of your website is excellent, as well
    as the content material! You can see similar here sklep internetowy

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *