Erhverv

Find god tilbehør til din telefon

Find god tilbehør til din telefon

Vi er erfarne inden for engros elektronik og har igennem en længere periode håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive sendt afsted mod dig. Mangler din kunder SmartGlass så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

 

Indenfor telefon tilbehør engros har vi mange solide tilbud til vores besøgende. Det kan være at I måske står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres mobiler fungerer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine købere optimalt. Som elektronik grossist af elektronik tilbehør engros har NORTAGG flere muligheder for at ordne dine problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig fleksibelt på grund af vores design. Fremfor det tradionelle skrøbelige materiale som findes som alle andre elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som derved leverer os et stabilt produkt.  

 

Mangler I sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk udvalg af vare af høj kvalitets tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del gode tilbud. Mangler dit firma tøj til jeres ansatte? NORTAGG har altid gode jakker af fantastisk kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, så du kan bestille de korrekte til din forretning. Vores gigantiske udvalg dækker over mange forskellige modeller, og vi kan der ved tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid parat til at efterkomme dine ønsker og levere den korrekte mængde. Eksempelvis har NORTAGG et enormt sortiment af træningstøj af høj kvalitet som vil passe optimalt til din virksomhed. Vores udvalg vil også assistere din shop i den kommende tid nu hvor sommeren kommer tilbage til samfundet og flere mennesker skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til golf. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og de bedste priser klar til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i den bedste kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage et godt produkt. Som engros tøj er vi altid opmærksomme på vores kunders tilbagemeldning, og vi lægger en stor indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at rapportere en rating efter du har givet vores tøj et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

 

 

 

 

 

232 thoughts on “Find god tilbehør til din telefon