Værd af vide

Sådan forlader du din hest, når du skal ud at rejse

Er du glad for at rejse? Er du glad for at rejse rigtig meget? Går du faktisk bare og venter på, at du kan komme afsted, lige så snart du er kommet hjem? Kribler det i fingrene, fordi du bare har lyst til at bestille den næste rejse? Men har du en hest derhjemme, som du har det svært med at forlade?

Det skal du ikke være ked af, da du herunder finder en lille guide til, hvordan du gør det bedst muligt. Du kan læse om, hvordan det er i orden at rejse, selvom du har en hest, hvordan du sørger for dens ve og vel, når du er afsted, og så kan du selvfølgelig også læse nogle råd til dig, der skal ud at rejse.

Er det i orden at rejse, når jeg har en hest?

Det er et meget komplekst spørgsmål, som der ikke er et entydigt svar på. Det kommer nemlig helt an på dig og din hest, hvorvidt det er i orden eller en god idé at rejse ud.

Du skal selvfølgelig ikke sætte dit liv på pause for at passe dit dyr, men hvis du ikke føler, at det er det rigtige at gøre, skal du i stedet smide nogle pølser på din Weber grillrist og blive hjemme.

Hvis du ønsker at rejse ud, er der ingen tvivl om, at du sagtens kan få nogen til at passe din hest, og at den nok skal klare sig i den periode, du er væk. Det kan endda være, at det vil være sundt for jer begge to at være lidt væk fra hinanden, og at den bliver knyttet til nogen andre, i stedet for at det kun er dig, der har et forhold til den.

Hvordan sørger jeg for dens ve og vel, når jeg er væk?

Der er heller ikke et rigtigt svar på, hvordan du sørger for, at din hest har det godt, når du er ude at rejse, men der er selvfølgelig nogle ting, du kan sørge for at gøre, så den har det godt, imens du er væk.

Du skal først og fremmest få nogen til at passe den, og det skal helst være nogen, du stoler på, og som har mødt din hest og ønsker det bedste for den.

Derefter skal du lave nogle lister til personen, der skal passe hesten, så han eller hun ikke er i tvivl om, hvad der skal gøres i den tid, du er væk.

Til sidst skal du forsøge at opføre dig normalt, når du er sammen med din hest, så den ikke mærker din utryghed. Find rejser nu, så der ikke bliver noget hastværk.

Gode råd til dig, der skal ud at rejse

 • Tag det stille og roligt. Nyd den ferie, du har betalt for.
 • Lad være med at tænke for meget på det derhjemme. Det kommer der ikke noget godt ud af.

Husk pas, penge og papirer. Så er du godt dækket ind.

2 thoughts on “Sådan forlader du din hest, når du skal ud at rejse

 • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

  Besvar
 • Wow, awesome weblog structure! How long have you been blogging for?
  you made blogging glance easy. The entire glance of your web site is great, as smartly as the content material!
  You can see similar here e-commerce

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *