Værd af vide

Hvordan finansierer du bedst din hest og dit udstyr?

At have hest kan være dyrt, specielt hvis du ønsker det bedste af det bedste. Hvis du er en konkurrencerytter, skal du også finde råd til alt det udstyr, der er med til, at din hest kan præstere bedst muligt.

Hesteudstyr

Der findes rigtig meget forskelligt hesteudstyr, som du skal have dig, hvis du ønsker at passe og pleje din hest på bedst muligt vis. Det gælder alt fra sadler, tøjler, stigbøjler til benbeskytterer og meget mere. Alle disse ting kan du finde, så de matcher det look og den kvalitet, som du ønsker. Men dette kan alt sammen være meget dyrt, og det er derfor vigtigt, at man ved, hvad man går ind til. En saddel kan koste alt mellem 1.500 kr. til 14.000 kr. alt efter kvalitet. En god idé er derfor at have en god opsparing, inden man kaster sig ud i at konkurrere til hest.

Rideudstyr

Udover udstyr til hesten, så skal rytteren også have det rette udstyr. Når man rider på en hest, skal man have nogle bestemte støvler og bukser på. Dette er ikke det dyreste, når det kommer til at have hest. Derudover er det også en god idé at anskaffe sig både ridehjelm og sikkerhedsvest, så du som rytter er beskyttet bedst muligt, hvis du uheldigvis skulle falde af hesten.

Transport

Når man så skal begive sig ud på stævner, er det vigtigt, at man kan få sin hest transporteret hen til den rette lokation. Dette foregår altid i bil med en hestetrailer bagpå. På den måde har man mulighed for at transportere sin hest rundt i hele landet. Men at have en bil og en hestetrailer er ikke en selvfølge og kan være meget dyrt at købe. Hvis du ikke lige har penge nu og her, vil du have mulighed for at tage et billån. På den måde, vil du kunne imødekomme dine økonomiske problemer hurtigt.

One thought on “Hvordan finansierer du bedst din hest og dit udstyr?

  • Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *