Værd af vide

Bliv ved med at ride – selvom du står i RKI

Du er desværre kommet ind i en periode i dit liv, hvor det er lidt ekstra trængt med pengene og du er desværre blevet skrevet op i RKI.

Det er selvfølgelig utroligt træls, fordi det kan give en nogle begrænsninger i sin hverdag, som at man for eksempel ikke kan tage et lån, når tingene lige pludselig går i stykker. Samtidig kan et være svært at finde penge til de lidt sjovere ting i løbet.

Så hvordan får du råd til stadig at leve og være sammen med hestene, når du er kommet i RKI?

Læg budget

Nu hvor du er kommet i RKI er det endnu vigtigere end før at lægge et rigtigt godt budget og så holde sig til det. Kig nøje efter præcis hvad det er du bruger dine penge på i måneden og så se hvor du kan spare.

Det er for eksempel langt billigere selv at lave maden fremfor at købe den hjem færdiglavet – og så er det faktisk også sundere.

Har du mulighed for at tage cyklen til arbejde og måske endda få solgt bilen, så du dermed kan få lidt ekstra penge? Hvis du har mulighed for at skære ned på nogle af de lidt dyrere ting i livet, som alligevel ikke giver dig meget positivt, så vil det kunne give dig lidt mere råderum i din økonomi i et stykke tid.

Hvis du alligevel bare ikke kan se dig ud af dine pengeproblemer, men stadig ikke vil gå på bekostning af dine stunder ude ved staldene, så kunne det være du skal overveje et lån. Der er stadigvæk enkelte låneudbydere, der låner penge på trods af RKI. Så hvis du virkelig står og er i nød, så kunne det være en løsning for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *