Værd af vide

Trænger hestepigens værelse til en makeover?

Har du en datter, der bare går vildt meget op i heste? Så kender du nok til det faktum, at alt på værelset helst skal have noget med heste at gøre. Det gælder alt fra pyntegenstande til dybe og puder – ja, sågar væggene! Men hvordan indretter man lige det perfekte værelse til hestepigen, uden det kommer til at ligne en stor kaotisk pærevælling af hestemotiver? Det kan du blive klogere på her.

For det første, så gælder det om at organisere tingene. Det gør ikke så meget, at alle pyntetingene forestiller heste i forskellige grader, men forsøg at placere dem i mindre grupper, så der bliver en pæn harmoni mellem dem og nogle bare områder på hylderne imellem, så alt ikke står kastet ind.

Vælg en pæn og afdæmpet maling til værelset

Hun har sikkert billeder eller plakater med heste på. Det gør ikke noget, at de hænger på en af væggene, men forsøg at begræns det til den ene væg eller måske to, hvis ikke det skal komme til at se rodet ud. Vælg en pæn og afdæmpet maling til bag malerierne og plakaterne. Du kan finde god og billig maling, hvis du bestiller maling på nettet.

Udvælg en enkelt væg til tapet med hestemotiver

Vælg gerne en enkelt væg, hvor der er tapet på, som naturligvis forestiller hestemotiver. Her kan du nemlig få stillet lidt af trangen til hestemotiver, uden det bliver rodet at se på. Det er dog vigtigt, at der er flere af væggene, der blot er malet med en ensfarvet maling, så fokus ikke flyver rundt i hele rummet. Sørg for at tapet og maling er i samme stil og farvetoner, så det harmonerer pænt sammen.

Selve tapetet kan også købes online, hvor du får de bedste priser. Du behøver ikke at gå i en fysisk butik for at handle tapet. Sørg blot for at måle op, inden du bestiller tapetet – og bestil gerne lidt ekstra, så du har noget i reserve, hvis du skulle komme til at klippe forkert eller ødelægge noget under opsætningen. Der står ofte beskrevet, hvor høje de enkelte motiver på tapetet passer til.

På en af væggene med ensfarvet maling, kan du lave hendes præmie-hjørne. Med en rolig farve på væggen, vil rosetterne komme til at fremstå mere iøjnefaldende – og hvilken hestepige vil ikke gerne fremhæve sine rosetter? Dette er opskriften på et pænt og harmonisk værelse til hestepigen, hvor design og hestemotiver går pænt hånd i hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *