Min nye webshop

Da jeg var yngre, havde jeg en springlektion. Jeg havde glædet mig så meget, hele dagen, hele ugen, hele måneden. Jeg husker det stadig tydeligt. Det var den sidste fredag i måneden, hvilket betød det var den dag, jeg skulle springe. Jeg husker det stadig tydeligt, lyden af hovene der rammer sandet, af hesten der vrinskede, af min ridelærer der råbte, at jeg skulle trække i tøjlerne, af min mor der kaldte efter mig, af lyden af min ridehjelm som knækkede og lyden af ambulancen der nærmede sig.

Det tog mig lang tid at komme tilbage i sadlen efter det, jeg var paranoid efter alting. Hvad nu hvis min hest får et chok, eller mit udstyr ikke sidder rigtigt, eller min hjelm ikke vil redde faldet denne gang.

Jeg indså hurtigt mit bedste valg var at tage sagen i mine egne hænder og lave mit eget udstyr, på den måde vil jeg altid føle mig sikker i hvad jeg havde på. Jeg ville altid være sikker, på at sadlen ikke vil glide af. Jeg vil altid være sikker på min stigbøjle eller tøjle lige pludselig knækkede.

Og med den tanke begyndte jeg. Jeg lavede alt hvad jeg kunne finde på, alt hvad jeg ønskede mig. Strigler, hovedtøj, sadler, ridebukser, ridevest eller gamacher, alt til hest og rytter.

Det har jeg nu gjort i fire år, og nu har jeg ved hjælp af Nem Media også fået lavet denne her hjemmeside, så der forhåbentligt er flere der ser mit udstyr. Måske vil du bare have det mere komfortable med mit udstyr, men måske, bare måske kunne det en dag redde dig, i en ulykke der lurer i skyggerne.

Vi kan jo ikke vide det med sikkerhed, men hellere være sikker med mit udstyr end i en ambulance med en andens.

Jeg håber, jeg kan hjælpe alle med at finde tryghed i noget fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *