Værd af vide

Sådan laver du et lækkert staldmiljø

Når man har hest går man som regel meget op i det. Det er både en hobby og en livsstil man bruger derfor ofte mange timer hos sin hest og i stalden.

Derfor er det rart, hvis staldmiljøet ikke blot er godt for din hest men også for dig. Synes du det er svært at få lavet et lækkert staldmiljø? Så får du her to råd, som vil gøre din stald mere indbydende.

Sørg for, at der er pænt foran stalden

Første håndsindtrykket betyder rigtig meget. Det gælder også ved stalde og andre gårdbygninger. Derfor er det en rigtig god ide, hvis du planter nogle planter som du kan lide, rundt om din stald.

Du kan for eksempel vælge at plante storkenæb som er en fin lille lavt voksende blomst. Det er også en meget nem plante, som mere eller mindre passer sig selv når du først har plantet den.

Derfor passer den godt til at stå omkring et staldmiljø, hvor der ikke er nogen gartner tilknyttet. Find storkenæb online hvis du vil slippe for selv, at skulle ud og købe den.

Du kan også nemt købe det jord og gødning som de skal plantes i online. Derudover kan du også vælge at plante flere planter der er grønne hele året rundt.

Sørg for at få lavet de ting der går i stykker

Når man har en hestestald og man arbejder med så store dyr som heste er, så kan man ikke undgå at der er nogle ting der kan gå i stykker.

En hest kan for eksempel finde på at gå igennem et hegn eller knække et torv. Det er måske små ting, men de kan være dyre at lave. Derfor kan du benytte dig af kassekreditten hvis du skal have lavet noget i stalden, som du ikke lige har penge til.

2.140 thoughts on “Sådan laver du et lækkert staldmiljø