Inspiration

3 gaveideer til mor der elsker at ride

Mange kvinder elsker at ride på heste. Hvis din mor er en af dem, kan du eventuelt give hende en mors dags gave, hun kan bruge til sin hestehobby. Rideudstyr kan være dyrt, men der findes også meget som sagtens kan anskaffes for et rimeligt budget. Du behøver hverken købe en saddel til tusinde kroner, eller en ny hest til hende. Du kan sagtens nøjes med noget mindre, som stadig kan være brugbart. At give din mor en gave som har noget med hendes hobby at gøre, vil uden tvivl glæde hende, og kan mange gange være bedre end den klassiske buket blomster eller gavekurv. Lad os se mere på de 3 gaveideer.

Ønsker du andre gaveideer til gode mors dags gaver, udover hesteudstyr? Find dem her.

 

En ridepisk

Når man rider en hest, er det nogle gange nødvendigt at anvende en ridepisk. Den hjælper rytteren med at træne og kontrollere hesten. Piske kan fås i mange forskellige prisklasser og modeller. Forhør dig først hvilken pisk der vil give mest mening at give hende, og tjek derefter nettet for de forskellige muligheder. Du kan som sagt finde den i mange prisklasser, så uanset om du vil give en lille eller en stor mors dags gave i år, kan du finde en pisk til den pris du ønsker.

 

En ridehjelm

En ridehjelm er et must når du skal ride på en hest. Den er med til at beskytte rytteren, skulle de ske at falde af hesten. Falder man af en hest uden ridehjelm på, er der stor chance for, at man slår hovedet. Hvis du mor elsker at ride, har hun helt sikker allerede en ridehjelm. Det betyder dog ikke, at hun ikke kan få en ny flot ridehjelm i mors dags gave.

 

Et par nye ridebukser

Ridebukser er en af de ting, som de som rider ikke kan få for mange af. Ligesom dem som løber meget har mange løbeshorts, har ryttere også mange ridebukser. Ridebukser kan fint findes til en billig pris, og er derfor en oplagt lille mors dags gave til moren som elsker at ride.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *