Værd af vide

Tag del i det bedste fra ridesporten på det online rideunivers

Kan du ikke få nok af ridesporten, og mangler du måder at dyrke ridesporten på, når du er hjemme foran din computer eller dit tv? Ridesporten finder ikke kun sted i stalden, i rytterstuen eller på dressur- eller springbanen. Tværtimod. Faktisk findes der er et stort online univers på nettet for heste- og rideinteresserede, der gerne vil følge med i sporten fra den professionelle såvel som den personlige vinkel. Det har taget længere tid, før det online rideunivers blev etableret på lige fod med eksempelvis fodbolden og andre populære sportsgrene, men med et online univers for ridesport såsom Zibrasport Equest har ridesporten for alvor markeret sig online. Læs med i artiklen herunder og læs mere hos zibrasport for at få større kendskab til det spændende univers online. 

Tag personligt del i universet 

Det fede ved lige netop Zibrasport Equest er, at man som rytter og hesteinteresseret selv kan tage aktivt del i sitet på forskellige måder. Som rytter kan du måske godt savne, at du kan tage del i ridesporten på andre tidspunkter og på andre måder end i stalden og i sadlen på hesteryggen. Det kan du gøre her, ved at du kan få lavet en præsentationsvideo af dig og din hest eller pony, hvor du selv fortæller om jeres equipage og den måde, I arbejder sammen på. Derudover kan du også tage aktivt del i sitet ved at tage ved lære af de forskellige klip i videoarkivet, hvor du kan se træningsvideoer med dygtige ridecoaches og komme med til fremvisning på et stutteri. Du kan også deltage i de spændende konkurrencer, der løbende bliver lagt ud på sitet, hvor du kan vinde flotte præmier til dig eller din hest. 

Få det professionelle overblik over ridesporten 

Hvis du også er vild med at følge med i ridesporten på et professionel plan, så er Zibrasport Equest en perfekt side, fordi den rummer måde den personlige og den professionelle vinkel på ridesporten. På sitet kan du læse spændende nyheder og artikler om topryttere inden for sporten, men du kan også få adgang til det populære live streaming af danske rideevents, hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk i stævnet. I programmet på siden, som er en online kalender, der samler de rideevents, du bare ikke vil gå glip af, får du en liste med tid og sted for de populære stævner og arrangementer. Med en profil kan du vælge, om du vil være Basic-medlem helt gratis, men du kan også blive Premium-medlem, hvis du bare ikke vil gå glip af alle de fede muligheder, siden tilbyder.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *