Økonomi

Spar penge på dine indkøb

Er du træt af at bruge for mange penge hver eneste måned, og savner du at have flere penge på kontoen, når vi nærmer os slutningen af en måned, kan det være en god idé at finde ud af, hvordan du kan spare flere penge hver måned. Der er mange måder at spare penge på, men en af de nemmeste måder at komme i gang med det på, er ved at tænke over dine indkøb. Her er der nemlig gode muligheder for at komme til at spare mange penge, hvis du har brug for det.

Find lodrette persienner her.

Du bør ikke handle ind ofte

For det første kan det være en god idé at skære mængden af dine indkøbsture ned til det minimale, hvis du har mulighed for det. Selvfølgelig skal du have noget at spise hver dag, men ulempen ved mange indkøbsture er jo, at der tit ryger alt muligt andet ned i din kurv, end hvad du lige har brug for, og disse impulskøb kan tit godt få dit forbrug til at stige. Så det er bedre at nøjes med en enkelt eller to indkøbsture i løbet af ugen i stedet for at handle ind hver dag.

Gå efter tilbud

Så er det også godt at læse de mange tilbudsaviser, der kommer fra diverse supermarkeder, så du kan lægge dig en plan hjemmefra om, hvor du skal købe hvad. De forskellige produkter er jo tit på tilbud i forskellige butikker, og så er det godt at få det skrevet ned hjemmefra, så du ved, at du skal købe det her i Netto, noget andet i Fakta og noget tredje i Rema1000. På den måde kan du få det hele på tilbud i stedet for at købe det til fuld pris, hvis du nøjes med at handle ind et enkelt sted.

Hold dit budget

Har du endnu ikke et budget for fx dit madforbrug, kan det også være en god idé at komme i gang med at lave det. For uden et budget ved du ikke, hvor mange penge du køber ind for, når du handler ind. Med et budget er det nemmere at sikre sig, at der også er til sidst på måneden, og at du ikke kommer til at bruge for mange penge på mad, når du er ude at handle ind. Så kom i gang med at lave sådan et, hvis du ikke allerede gør det.

147 thoughts on “Spar penge på dine indkøb