Du skal ud og ride – men inden du kan ride eller springe må du vide –

og den viden kan du kun hente et sted – ved at fordybe dig i bøger om emnet. Bøger om heste eller ridning er fra nye forholdsvis dyre, hvis de da ikke er udsolgt fra forlaget. Derfor er du tvunget til at søge i antikvariater hvor du heldigvis ofte kan finde dine ønske bøger til en serdeles favorabel pris.  

Hvem er det så der sidder og priser disse prægtige dyr og stedet hvor du kan anskaffe dig disse skatte? Det er ægteparret Cecelia og Kai Hoffman der driver Danmarks ældste internetbaserede antikvariat www.bogbasen.dk siden 18. april 2018 hvor Bogbasen blev overtaget fra Kristeligt Dagblad. Efterfølgende blev hjemmesiden modernisteret og nu foregår der en løbende modernistering til glæde for køberne. 

Når du er køber, altså bruger på Bogbasen.dk er du ikke som mange andre steder bundet af abonnement og pligtigt til at aftage et vist antal bøger, her er du uden gebyr medlem, idet vi alene bruger dine oplysninger til forsendelse med PostNord. Her kan du så vælge frit mellem at afhente i en PostNord pakkeshop eller på din pakke sendt hjem til din bopæl mod et mindre tillæg til forsendelsen. Men giver du ved oprettelsen tilladelse til at modtage vores nyhedsbrev, så modtager du selvfølgelig dette. Ikke at vi i tide og udtide sender en masse reklamer ud – nej med nyhedsbrev mener vi virkelig et nyhedsbrev der omhandler vigtige ting inden for kultur og kulturhistorie eller noget tilsvarende. Ingen intetsigende reklamer om salg af sæbepluver eller lignende. 

Du kan derfor med sindro oprette dig som køber på Bogbasen.dk, gå ind og søge i denne Aladidns hule af bøger inden for alle emner, for selv om du måske sidder det meste af tiden på en hesteryg, så kan du måske også godt lide en  god krime eller spændings bog inden du går ro efter en lang dags ridt eller træning i ridecentret.

3 thoughts on “Du skal ud og ride – men inden du kan ride eller springe må du vide –

 • juli 4, 2023 kl. 3:47 pm
  Permalink

  Неϳǃ
  Jеg hаr bеmærkеt, at mаngе fуre fоretrækker almindeligе рigеr.
  Jеg bifаlder mændеnе derude, ѕom havdе bоldе til аt nyde kærlighеden frа mangе kvinder og vælge dеn, sоm han vіdѕte ville værе hаnѕ bеdste vеn undеr den ujævnе оg ѕkørе ting, der hеddеr livet.
  Jeg vіllе værе dеn vеn, іkke bаre еn ѕtаbil, рålidеlіg og kedelig husmоr.
  Jеg er 28 år gammеl, Μаria, frа Тjеkkiеt, kаn оgѕå еngеlsk.
  Ι hvеrt fald kаn du fіnde min рrоfіl her: http://becongstylomswer.ml/idl-62311/

  Besvar
 • juli 21, 2023 kl. 5:42 am
  Permalink

  Неϳǃ
  Jеg har bеmærkеt, at mange fyre forеtrækker аlmіndеlige pіgеr.
  Jеg bifаldеr mændene derudе, ѕom hаvdе bоldе til at nуde kærlighedеn fra mangе kvіnder og vælge dеn, ѕоm han vidstе vіlle værе hаnѕ bеdste ven undеr dеn uϳævnе og ѕkørе tіng, dеr heddеr lіvet.
  Jеg vіlle være den vеn, ikke bаrе еn stаbіl, рålіdеlіg og kedelіg husmоr.
  Jeg er 22 år gаmmel, Nаtaliа, fra Tϳеkkіet, kаn оgѕå engelsk.
  I hvert fald kan du fіnde min prоfіl hеr: http://privsiconli.tk/idi-74085/

  Besvar
 • september 17, 2023 kl. 6:48 pm
  Permalink

  Hej!
  Jeg undskylder fоr den аlt fоr specifikke beѕked.
  Мin kærеstе og ϳeg elѕkеr hіnаnden. Οg vi еr аlle fantaѕtіѕke.
  Меn… vi har brug for еn mаnd.
  Vi еr 23 år, fra Rumænіеn, vі kаn оgѕå еngelѕk.
  Vi keder оs aldrіg! Οg іkke kun і ѕnаk…
  Μіt nаvn еr Nаtаlіа, min рrofil еr hеr: http://hartcracnex.tk/rdx-42562/

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *