Værd af vide

Tid til computerhygge med The Sims når hesten er i stalden

Bruger du meget tid i stalden med din hest, så kender du også til følelsen af at have brug for at slappe af og hygge dig, når du kommer hjem. Nogle kan slappe af og hygge sig på sofaen, mens andre har brug for at stimulere sin hjerne på en eller anden måde. En god måde at gøre dette på kunne eksempelvis være ved at spille Sims 3. Sims 3 udkom i 2009 og bliver stadig spillet verden over, da spillet er så gennemført. Der findes desuden 11 udvidelsespakker, så du har faktisk mulighed for også at kunne have en hest i Sims 3. Så er du helt vild med din hest, og kan du bare slet ikke få nok, så har du her den perfekte mulighed!

Fordele ved computerspil

The Sims er en rigtig god måde at slappe af og hygge sig på, da du kan skabe din egen verden helt efter, hvordan du gerne vil have den. Med de 11 udvidelsespakker får du endnu flere muligheder for at skabe præcis den Sims verden, som du ønsker, eksempelvis kan du tilføje en hest til spillet. Men der er faktisk også andre fordele ved at spille et computerspil som The Sims. Du stimulerer nemlig din hjerne på en helt speciel måde, som kan være med til at udvikle dine strategiske og kreative evner. Disse evner kan også være gode at have, til når du er på ridebanen, da du her også skal kunne tænke strategisk og kreativt, for at du kan få den bedst mulige oplevelse og blive så dygtig som muligt.

Flere muligheder med The Sims 4

I 2014 kom Sims 4, som på mange måder minder om Sims 3, det er blot nyere og mere avancerede. I denne version kan du designe nogle mere detaljerede bygninger samt lave nogle avancerede simmere, som menneskene i The Sims bliver kaldt. I The Sims 4 har simmere følelser, hvilket vil gøre det hele lidt mere spændende med drama og meget andet. Til denne nye version findes der også udvidelsespakker, så du også her kan gøre spillet mere personligt ved at tilføje udvidelser, som passer til dig.

Hvilket spil skal du hygge dig med?

Det kan være svært at vælge, hvilke af de to versioner af Sims man skal vælge. Sims 4 er til dig, der godt kan lide at spille et mere avanceret spil, hvor du har rigeligt med muligheder for at designe denne verden, som du gerne vil have den. Samtidig har du muligheden for at opleve simmere med følelser. Sims 3 er til dig, der ikke behøver have et lige så avanceret spil med følelser og detaljerede bygninger. Du har stadig muligheden for at skabe en verden helt efter dit eget hoved fyldt med simmere, som du kan styre, som du ønsker. Uanset hvilket spil du spiller, så vil du have muligheden for at kunne hygge dig med Sims, når du er kommet hjemmet fra hesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *